BLOG CK ÚSMEV

ZOBRAZIŤ TÁBORY

Ako si dobre vybrať tábor

Píše sa 8.február 2021, všade dookola zúri Covid a nasrdený národ a predstava táborov vo mne vyvoláva nostalgický úsmev. Zdá sa mi to v rovine sci-fi. Faktom ale je, že ja som nenapraviteľný pesimista, ale tiež je faktom, že aj minulý rok to vyzeralo všelijako a nakoniec sa tábory konali. Pretože nám ale možnosť organizovania letných táborov naša chaotická vláda oznámila až na poslednú chvíľu, nekonali sa v takom rozsahu, na aký sme boli zvyknutí. Ale zato boli úspešné a hlavne bez jediného výskytu Covidu ! Áno, takí sme my šikovní a vy rodičia, zodpovední. Nepokazili sme si to a ani pán premier nám to nepokazil :))
V prípade, že by sa aj tento rok nakoniec letné tábory konali, máme pre vás niekoľko tipov, ako si tábor vybrať. Na trhu pribudlo zopár nových subjektov, z ktorých niektoré sú nežiadúce klony tradičných, skúsených a dlhoročne pôsobiacich CK. Je to jednoduché: ambiciózny animátor roky pracuje pre niektorú CK, potom si začne myslieť že je to miliónový biznis a tak skopíruje know-how, pár zoznamov klientov, dohodne sa s chatármi a potiahne k sebe aj zopár animátorov. Pretože to robí na kolene s minimálnymi nákladmi, bude asi lacnejší. Títo ľudia sú ale väčšinou tak hlúpi, že to v texte na ich stránke sami poznáte. Angažujem sa v rámci boja za spravodlivosť a zároveň zdôrazňujem, že sa nejedná o „utečencov“ z CK Úsmev. My máme zatiaľ šťastie na charakterných animátorov, začo im aj touto cestou ďakujeme ! Tiež na organizovanie táborov v zahraniči len nadšenie nestačí ...
Niektoré subjekty, ktoré by radi dohnali tých tradičných, spoľahlivých a známych organizátorov detských táborov, ale už nevedia ako, pretože koleso už bolo vymyslené a tak sa oháňajú rôznymi osvedčeniami a certifikátmi, napr. z MŠ kde vám dá guľaté razítko úradník, ktorý možno v živote v tábore nebol. Kvalitu tábora nerobia certifikáty, ale skúsení a zodpovedné ľudia.
Ako teda vyberať dobrý a bezpečný letný tábor ? Žiadna veda to nie je, odporúčam starý zdravý sedliacky rozum a trochu intuície. Trochu treba tiež potrápiť Google, pozrieť si recenzie, články, vymeniť si skúsenosti alebo sa popýtať iných rodičov, pozrieť sa kto v daných subjektoch figuruje, akú má minulosť a je dobré všímať si aj úroveň prezentácie. Napríklad je zaujímavé, kto koľko v texte používa predponu „naj“ . Kto je ozaj dobrý, nepotrebuje to zdôrazňovať.
Napriek tomu teraz 2x použijem „naj“ a to len preto, že je to objektívne pravda. Ponúkame :
Najväčší výber voľných termínov
Práve zimné obdobie a obdobie First minute je ideálnym časom na výber najvhodnejšieho termínu. Výhodou skorej rezervácie nášho letného tábora je najširšia ponuka voľných termínov, ktoré neskôr v ponuke už nemusia byť. Ak chcete ísť aj viacerí kamaráti alebo partia spolu, teraz je ten správny čas ! Pretože nájsť a zladiť termín s ostatnými kamošmi nemusí byť na poslednú chvíľu vôbec jednoduché.
Najlepšie ceny so zľavou a možnosť rozdelenia splátok
Vďaka zľave za skorý nákup do 31.03. môžete ušetriť až 25€. Do tohto termínu máte možnosť aj možnosť uhradiť letný tábor na splátky. V rámci zľavy za skorý nákup ponúkame aj možnosť rezervácie letného tábora bez úhrady zálohy s úhradou 30 dní pre začiatkom tábora. Aj v roku 2021 majú rodičia možnosť využiť rekreačný príspevok od zamestnávateľa na kúpu letného tábora.
Garantujeme vrátenie zálohy
Neustále sledujeme nariadenia ÚVZSR a v prípade zhoršenej pandemickej situácie so zákazom organizovať zotavovacie podujatia garantujeme vrátenie uhradenej zálohy.
Garantujeme covid-bezpečné tábory
Nemusíte sa obávať, naše tábory sú bezpečné!  Záleží nám na tom, aby sa deti počas pobytu na letnom tábore cítili naozaj bezpečne, ale zároveň si tábor užili aj pri dodržiavaní nariadení a opatrení. Pri organizovaní letných táborov sa neustále riadime aktuálnymi usmerneniami ÚVZSR. Pri prípravách a aj pri realizácii táborov dodržiavame prísne hygienické štandardy. Tak ako nikto a nikde, ani my nevieme zaručiť, že si nás Covid nenájde, vieme ale zaručiť, že spravíme a robíme všetko preto, aby sa mu to nepodarilo.
Týmto blogom som nechcel povedať, že najlepší sme my a máte objednávať len u nás. Ochotne vám poradím aj iné cestovné kancelárie, za ktoré by som dal ruku do ohňa. Chválabohu stále je viac tých dobrých ako tých ostatných.  Otázkou teraz už len zostáva, či budú tábory ...
Ľuboš Š.

Reakcie

KONTAKTUJTE NÁS

0904 465 336
0904 465 336
KEDY PRACUJEME?
Deň Na telefóne E-mail
Pondelok 09.00 - 15.00 nonstop
Utorok 09.00 - 15.00 nonstop
Streda 09.00 - 15.00 nonstop
Štvrtok 09.00 - 15.00 nonstop
Piatok 09.00 - 15.00 nonstop

Letné tábory, jazykové pobyty a zájazdy

CK Úsmev ponúka detské tábory na Slovensku, tábory pre deti. Naše tábory to nie sú len niekoľko dní strávených bez rodičov, ale sú to dni plné bohatého programu. Letné tábory ponúkame s rôznym tématickým zameraním a štylizáciou ako napríklad tábor s koníkmi, rybársky tábor, akčný vojenský tábor, tanečný táborumelecké tábory, športový tábor, detské tábory s výučbou jazyka a mnoho ďalších. Najnovšími hitmy sú Kravmaga tábor a Parkour Camp.