BLOG CK ÚSMEV

ZOBRAZIŤ TÁBORY

Hallowen na Duchonke

Aj keď sa tábory spájajú hlavne s letom, my ešte nie sme zmierení s tým, že prázdniny skončili a leto zachvíľu skončí tiež. Preto sme dali hlavy dokopy a máme pre vás jedinečný jesenný Pohoďák. My určite chceme vypadnúť zo stereotypu všedných dní a zažiť originálná atmosféru tohto kultového tábora pre teenagerov.
Na Pohoďáku sme strávili veľa rokov a povedali sme si, že v najlepšom treba skončiť. To ste od nás už počuli. Ale toto leto nám atmosféra Pohoďáku neskutočne chýbala. Pohoďák pre nás znamená neopísateľné, zážitkami nabité a emóciami popretkávané týždne s vami. Pohoďák nie je len o vás, nie je len o nás, ale je to naše spoločné dielo, ktoré sa stále tvorí a vypĺňa nezabudnuteľnými chvíľami. Diera po tomto tábore bola pre nás taká veľká, že sme sa rozhodli vrátiť aspoň na 6 dní. 
Na čo sa môžete tešiť?
Nenahraditeľnou súčasťou Pohoďáku sú určite workshopy, ktoré nebudú chýbať ani na jeseň. Jasné, nechávame vám voľnú ruku pri ich výbere. Športové typy určite nevynechajú bodyzorbing, športové hry či zmes športu a adrenalínu v podobe paintballu. Novinkou na Pohoďáku bude obrí hokej s nafukovacími hokejkami. Vyskladajte si svoj tím a hrajte! Máme pre vás aj nový kreatívny workshop, kde môžete naplno prejaviť svoju umeleckú a tvorivú dušu. Pripravené sú aj oddychové workshopy ako kino, kde si môžete vybrať filmík a relaxovať, vylepšená chillzóna so spoločenskými hrami a playkom.  Do chillzóny za nami prídu aj vzácne hostky – herečky zo seriálu Dunaj, ktorých sa môžete spýtať na čokoľvek, čo vás zaujíma.
Aký by bol Pohoďák bez naložených párty s DJ-om? Nesmie chýbať už tradičná úvodná párty, ale aj úplne nová Halloween párty v kostýmoch. Očakávať môžete plný penzión nápaditých masiek a kostýmov a tanečné pecky až do rána.
Niečo naviac
Myslíte si, že vám bude chýbať bazén? Mysleli sme aj na to a pripravili sme pre vás výlet do Aquaparku Senec, kde sa môžete vyblázniť v bazénoch či na tobogánoch.

Reakcie

KONTAKTUJTE NÁS

0904 465 336
0904 465 336
KEDY PRACUJEME?
Deň Na telefóne E-mail
Pondelok 09.00 - 15.00 nonstop
Utorok 09.00 - 15.00 nonstop
Streda 09.00 - 15.00 nonstop
Štvrtok 09.00 - 15.00 nonstop
Piatok 09.00 - 15.00 nonstop

Letné tábory, jazykové pobyty a zájazdy

CK Úsmev ponúka detské tábory na Slovensku, tábory pre deti. Naše tábory to nie sú len niekoľko dní strávených bez rodičov, ale sú to dni plné bohatého programu. Letné tábory ponúkame s rôznym tématickým zameraním a štylizáciou ako napríklad tábor s koníkmi, rybársky tábor, akčný vojenský tábor, tanečný táborumelecké tábory, športový tábor, detské tábory s výučbou jazyka a mnoho ďalších. Najnovšími hitmy sú Kravmaga tábor a Parkour Camp.